Όροι Χρήσης

Το www.tailormadeshirts.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα παραγγελίας υποκαμίσων. Ιδιοκτήτης του καταστήματος είναι ο Παναγιώτης Παλιούρας.

Η πλοήγησή σας στο www.tailormadeshirts.gr καθώς και η πραγματοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής ή επικοινωνίας με την εταιρεία μας σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης από εσάς. Σε περίπτωση διαφωνίας σας ή επιφύλαξή σας για μέρος ή το σύνολο των παρόντων όρων μπορείτε να αποστέλλετε το σχετικό e-mail σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@tailormadeshirts.gr. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα www.tailormadeshirts.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεσή σας με αυτούς.

Παρεχόμενες πληροφορίες και Προϊόντα

H www.tailormadeshirts.gr δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.tailormadeshirts.gr, τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας λόγω ανωτέρας βίας.

Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.tailormadeshirts.gr παρέχει το περιεχόμενο (π.χ. πληροφορίες, περιγραφές, φωτογραφίες, απεικονίσεις, κ.λ.π.) τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου «ως ενδεικτικά» πιθανής παραγγελίας, αφού κάθε παραγγελία βασίζεται αποκλειστικά στις προτιμήσεις εκάστου πελάτη ως προς το σχέδιο και το ύφασμα/υλικό που θα χρησιμοποιηθεί για κάθε υποκάμισο.

Ασφάλεια

Η www.tailormadeshirts.gr αναγνωρίζει πλήρως τη σημασία της ασφαλείας των Προσωπικών Σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.tailormadeshirts.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, κ.λπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του www.tailormadeshirts.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Τρόποι Πληρωμής

Αντικαταβολή

Μπορείτε να παραγγείλετε το πουκάμισο που επιθυμείτε και να πληρώσετε τη μεταφορική εταιρεία κατά την παραλαβή του στο σπίτι σας. Για την πληρωμή με αντικαταβολή δεν υπάρει καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό:

ALPHA BANK

Αρ. Λογαριασμού: 210-002101-131475

IBAN: GR28 0140 2100 2100 0210 1131 475

Δικαιούχος: Παναγιώτης Παλιούρας, Παλιούρα Βασιλική

ΕΘΝΙΚΗ

Αρ. Λογαριασμού: 396/896292-83

IBAN: GR60 0110 3960 0000 3968 9629 283

Δικαιούχος: Παλιούρα Βασιλική, Παναγιώτης Παλιούρας

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αρ. Λογαριασμού: 6291-010309-626

IBAN: GR30 0171 2910 0062 9101 0309 626

Δικαιούχος: Παλιούρα Βασιλική, Παναγιώτης Παλιούρας

Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας στον ανωτέρω λογαριασμό με δικαιούχο Παναγιώτη Παλιούρα και στη συνέχεια να μας ενημερώσετε για την κατάθεσή σας τηλεφωνικά ή στέλνοντάς μας το αποδεικτικό πληρωμής με  με E-mail στο info@tailormadeshirts.gr

Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

Η Πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners ή με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass της Alpha Bank.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Τρόποι Αποστολής

Παραλαβή από Κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε το πουκάμισο από το κατάστημά μας χωρίς καμία επιβάρυνση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν την παραλαβή στο 22310 27035 ή στο 6972260591.

Αποστολή στο Χώρο σας

Έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε το πουκάμισο στο χώρο σας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Πολιτική Επιστροφών

Στη σπάνια περίπτωση που το πουκάμισό σας δεν είναι ακριβώς όπως το περιμένατε παρέχουμε δωρεάν επιδιορθώσεις εντός δεκατεσσάρων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος.

Αν δεν πληροί τις προδιαγραφές της παραγγελίας σας ή φέρει κάποιο ελάττωμα στην κατασκευή του θα το αντικαταστήσουμε εντελώς δωρεάν. Στείλτε μας στο: info@tailormadeshirts.gr ή καλέστε μας εντός δεκατεσσάρων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος και θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθούμε άμεσα.

Καθώς κάθε πουκάμισο κατασκευάζεται σύμφωνα με τις οδηγίες που μας παρέχετε, επιστροφές δεν γίνονται δεκτές εφ’ όσον πληροί απολύτως τις οδηγίες σας.